Celebration of life on my birth-daY xx

Vandaag is mijn verjaardag..
Viering van je leef-tijd op je ver-jaar-dag dat je zoveel jaartjes op aarde als mens aanwezig bent.
Mijn diepste wens om als “cadeau” om te ontvangen op mijn verjaardag is het eenheidsgevoel waarin we ons thuis mogen voelen in ons hart.., want er is geen betere gevoel dan “present” zijn in dit moment, waarin we het leven mogen vieren van ons bestaan..

“Celebration of life happens when you are one with all, within this unification of all that exists, you are enjoying life in it’s fullest..!”

Dit is het meest grappigste momenten op m’n verjaardag dat ik mocht meemaken vandaag, vanaf het moment dat ik mijn oogjes open deed, toeval op toeval dat het echter te onrealistisch leek te wezen, toch was ik wakker, wauww wat een droom..

Dankjewel god voor de hemel op aarde, elke dag is dit het geschenk voor ons, en ik kan me geen betere cadeau bedenken, dankjewel hemelse vader voor dit geschenk..!

Xx
Marcel stegers aka child of light

Leave a comment