de goddelijke glorieuze eenheidsgevoel

De eenheidsgevoel is als een magneet die alles tot jou toe brengen zal, des te sterker de Eenheidsgevoel des te krachtiger jou hart als magnetisme alles tot jou brengt en “hoe” jij alles mag ontvangen is bepalend aan “hoe” jij jezelf kiest te vertegenwoordigen in jou eigenbeeld..
 
Universum, jij bent de middelpunt van het universum, jou hart is de zetel van jou ziel, een deel van het geheel, de goddelijke glorieuze eenheidsgevoel…, des te sterker jou eenheidsgevoel des te hoger jou persoonlijke trillingsfrequentie in de waarde van liefde en des te sterker jou gelukzaligheid dit bewijst,.. Des te meer jij jezelf opoffert in overgave tot je hart om meer in eenheid en eenvoud te wezen daarin ervaar je een harmonieuze synchroniciteit met alles in creatie en toevalligheden zal als een wonderbaarlijk beleving samen komen op het juiste gelegenheid in jou bestaan.
 
Jou hart is eenheid, dit is als een magneet dat alles samen tot eenheid brengt, terwijl de ego-self de afstand forceert in eigen wil, afwijkend van de goddelijke beweging van de constellatie van sterren maan zon in het universum..
 

Marcel Stegers ☺ Child of Light

closer-together-hart

Leave a comment